Cautare

384 de rezultate pentru "clasamentul ligi iv" (7.97 secunde)
• Pe pozitia a doua in clasamentul ziarelor quality, ca medie de vanzari pe aparitie, in perioada ianuarie - martie 2010, se situeaza Jurnalul National , ziar editat de trustul Intact, care a raportat o medie de 55.078 de exemplare, in crestere usoara fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand inregistra 54.971 de exemplare.
Clasamentul la nivel mondial este condus in ordine de 5th Avenue din New York, care s-a mentinut pe poziţia de lider cu o chirie de 16.257 euro pe metru patrat, urmat de Causeway Bay din Hong Kong, cu 14.620 de euro pe metru patrat, Ginza din Tokyo, cu 7.711 euro pe metru patrat si New Bond Street din Londra cu 7.345 euro pe metru patrat.
Romania ar putea intra cat de curand in incapacitate de plata, avertiza si profesorul american Kenneth Rogoff. Romania a coborat doua pozitii in clasamentul statelor cu cel mai mare risc de faliment.
Romania a coborat doua pozitii in clasamentul statelor cu cel mai mare risc de faliment. Totusi, ramanem in top 10 state cu cea mai mare probabilitate de incetare de plati, potrivit indicatorilor calculati de analistii companiei de monitorizare a pietei financiare Credit Market Analysis (CMA), citat de evz.ro.
"Urmand o metodologie unitara la nivelul camerelor de comert din Romania, care ia in calcul indicatorii economici ai anului precedent referitori la cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat, clasamentul 'Topul firmelor 2009' reuneste, in cadrul celor sase domenii de activitate si cinci clase de marime, 858 de companii dintre 3.317 operatori economici care au indeplinit cumulativ criteriile", a precizat presedintele Camerei de Comert a Judetului Dolj, Ioan Vigaru.
Potrivit informatiilor siteului amintit, Bobby Paunescu este si cel care a modificat clasamentul miliardarilor, inlocuindu-l pe Dinu Patriciu, de pe prima pozitie, cu Ion Tiriac.
In clasamentul general, Romania se plaseaza pe locul 56 in topul celor 183 de economii analizate in raport, cu o pozitie mai jos fata de editia de anul trecut.
Si aici Grecia conduce clasamentul. Companiile petroliere sustin ca pretul la pompa al car burantilor este influentat de o multitudine de factori, printre care variatiile cotatiilor internationale la produse finite (motorina si benzina) sau conditiile economice, atat locale, cat si pe plan international, anunta EVZ.
Arianna Huffington, femeia din spatele acestui nou model de media business, a ocupat locul al 12-lea intr-un clasament realizat in 2009 de revista Forbes al celor mai influente femei din industria media si locul 28 in clasamentul de anul trecut al celor mai puternice femei din lume.
Pe locul al doilea in privinta caselor cu toaleta "in curte" este Bulgaria, insa cu un procentaj de doar 26%, iar Letonia urmeaza Romaniei in clasamentul locuintelor fara dus, cu 18%, potrivit Eurostat.
Eszak-Magyaroszag este cea mai saraca regiune din Ungaria, pe locul 12 in clasamentul Eurostat, cu 40% din puterea de cumparare medie din UE.
La editia din 2011, daca modele precum BMW X3, Ford Kuga sau Ford S-Max au fost incluse in clasa medie, in clasamentul segmentului mediu superior, pe pozitia a sasea, dupa Mercedes S klasse si Volvo S60, poate fi gasit SUV-ul Mercedes-Benz M klasse, urmat de BMW X5 si de VW Touareg.
Vanzarea constituie un record de autor pentru opera lui Andreescu si urca pe cea de-a noua pozitie in clasamentul celor mai importante opere de arta vandute pe piata romaneasca de arta.
Turcii au fost in ultimii ani printre cei mai agresivi jucatori de pe piata, avansand in clasamentul activelor pana pe locul 14 la sfarsitul anului trecut, cu o cota de piata de aproape 1,8%.
Clasamentul a fost intocmit de Directia de Impozite si Taxe. Se observa ca din numarul total de autovehicule, de toate capacitatile, inregistrate la Fiscul municipalitatii, cele mai multe apartin persoanelor fizice si nu firmelor, cum ne-am fi asteptat.
In clasamentul importatorilor se afla tot Ford Romania, care aduce piesele auto din Turcia, China, India si chiar SUA, potrivit celor de la Vama.
Clasamentul autostrazilor Asadar, din tot blocul comunitar, cei mai mulți kilometri de autostrada se afla in Spania. Spaniolii au aproape 14.000 de kilometri de autostrada.
Clasamentul a fost realizat de Directia de Impozite si Taxe. Proprietari cu multe case Datele de la Directia de Impozite si Taxe arata ca in Craiova exista 6.437 de oameni care detin cate doua proprietati.
Va prezentam clasamentul primelor subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice. Locul 4 : Leul a ajuns la cel mai redus nivel in raport cu euro din acest an 4.
Va prezentam clasamentul primelor subiecte de presa, in functie de impactul lor asupra opiniei publice. Locul 1 : Vizita delegatiei FMI 1.
google-analytics.com